Slenders vof, Keurslager

Wellfoort kip

Met Wellfoort Farms brengt ESBRO samen met GroenlandKip een uniek concept op de markt: kip. Gegarandeerd vrij van antibiotica en salmonella, gevoed met 100% natuurlijk en vegetarisch voer. Een prachtig antwoord op de toenemende vraag naar kipproducten die naast dierenwelzijn ook aandacht voor consumentenwelzijn hebben!

GLK-nieuwsWellfoort


De lekkerste kip
Met Kip van Wellfoort farms op uw bord wordt 't watertanden. Of u nu geniet van een hartig tussendoortje, een barbecue met vrienden of een uitgebreid diner, met de Wellfoort kip proeft u de lekkerste kip. U ziet het mooie vlees, licht van kleur, fijn van structuur. U proeft de echte kip en u weet dat het gezonden verantwoord is wat u proeft. 
 

Leefomstandigheden
De kippen van Wellfoort krijgen voldoende ruimte in de stal. De pluimveehouders gaan zorgvuldig om met de medische verzorging van de dieren. Precies zoals we dat allemaal graag zien: goede leefomstandigheden en geen antibiocita. En de dieren krijgen het optimale voer en schoon water.

Gezond
Een gezonde kip met veel vlees is nog niet zomaar een Wellfoort kip. Eerst vindt de verwerking van de kippen plaats in de slachterij. En ook daar krijgen deze kippen een speciale behandeling. Door de uitgekiende wijze van pluimveeverwerking, gaan diervriendelijkheid en maximale kwaliteit hand in hand. Gedurende het gehele verwerkingsproces wordt de kip bijvoorbeeld door gekoeld. Dat is goed voor de hygiëne, de houdbaarheid van het vlees en de smaak.

Bereiding
Na de zorgvuldige verwerking is de kip klaar voor uw keuken. Nu is het aan u om de kwaliteit van Wellfoort te behouden en een delicatesse te serveren. Daarbij geldt één belangrijke stelregel: u kunt de kip het beste langzaam en bij een relatief lage temperatuur garen. Het vlees behoudt dan het vocht en daarmee alle smaakeigenschappen, en blijft lekker zacht van structuur.

Wellfoort-kip

Slenders vof, Keurslager

Schapenmarkt, 8
5211 ET s' Hertogenbosch
0736134647
0736134647

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten