Slenders vof, Keurslager

Beste consument, wij blijven open!

Mocht u een boodschap willen doen via onze website, controleer dan goed of de mail verzonden is en of u de ik ben geen robot goed hebt ingevuld. Soms moet dit 2x ingevuld worden wil deze mail verzonden worden dus let goed op!!

Alleen zijn er wel dingen waar u op moet letten met betrekking tot naar de winkel komen. Iedereen is welkom! alleen zijn er wel maatregelen getroffen zodat iedereen veilig boodschappen kan doen. Mocht u niet naar de winkel kunnen of durven komen kunt u ons altijd bellen/mailen om de boodschappen te komen bezorgen. 

Gegroet Team Keurslagerij Slenders

Coronavirus maatregelen

Corona Huisregels

Welkom in onze Keurslager aan de Schapenmarkt in ‘s Hertogenbosch. U vindt ons makkelijk, het is pal tegenover de Zara in het centrum van Den Bosch. In onze knusse winkel staan wij graag voor u klaar met ons team. Wij maken veel producten zelf; in onze zaak treft u dus altijd vers vlees en verse vleeswaren. Van eerlijk Brabants kalfs- en rundvlees (Weivlees, uit Cromvoirt !), mals rundvlees, goed varkensvlees tot luxe vleesgerechten. Wij helpen u graag met een breed assortiment, een goed advies en een gezellige sfeer!

Gouden producten Slavakto

Diverse van onze producten zijn bekroond met Goud of Goud met Ster op de prestigieuze productkeuring van Slavakto. Het gaat om de volgende producten:

Goud  Goud met Ster 
Achterham Heydehoeve Rauwe boerenham 
Lichte balkenbrij Brabantse Zult
Berliner Bouillonsalade carpaccio 
Brabantse notenham  Gerookte frisse kipsalade (Hanneke) 
Mosterdrollade  Espinads de Poulet (Michelle) 
Gouden producten Slavakto
Beroemde Italiaanse slager Dario Cecchini bezoekt Keurslager Slenders

Beroemde Italiaanse slager Dario Cecchini bezoekt Keurslager Slenders

    Dario Cecchini, de beroemde Italiaanse slager, bracht een bezoek aan Keurslager Slenders op de Schapenmarkt. Dat Slenders was uitverkoren voor dit bezoek kwam doordat Italianen ook kleine winkels hebben. Uiteraard ook door het vakmanschap en de gastvrijheid van Theo en Hanneke Slenders.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

/bestanden/bestand/Herfstrolletje-kleur-A514-LR-190601--0c954372-0fd1-468c-9605-6dcfb545380e.jpg
Vanaf: 1 jun. 2020
tot: 7 jun. 2020

Zomers rolletje

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Recept van de week

Hollandse gehaktballen met hete bliksem

Hollandse gehaktballen met hete bliksem

Hoofdgerecht
Gehakt, Rund, Varken
Fruit, Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Bakken
Nederlands

Slenders vof, Keurslager

Schapenmarkt, 8
5211 ET s' Hertogenbosch
0736134647
0736134647

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten