Slenders vof, Keurslager

Welkom in onze Keurslager aan de Schapenmarkt in ‘s Hertogenbosch. U vindt ons makkelijk, het is pal tegenover de Zara in het centrum van Den Bosch. In onze knusse winkel staan wij graag voor u klaar met ons team. Wij maken veel producten zelf; in onze zaak treft u dus altijd vers vlees en verse vleeswaren. Van eerlijk Brabants kalfs- en rundvlees (Weivlees, uit Cromvoirt !), mals rundvlees, goed varkensvlees tot luxe vleesgerechten. Wij helpen u graag met een breed assortiment, een goed advies en een gezellige sfeer!

Aangepaste openingstijden

  • Zaterdag 22 december: 08.00-17.00 uur
  • Zondag 23 december: 12.00-16.00 uur
  • Maandag 24 december: 07.00-16.00 uur
  • Woensdag 2 januari 2019: gesloten

Feestdagen 2018

Dit jaar gaan wij de kerstverkoop anders aanpakken. Wij bieden u een toonbank vol met heerlijke producten, en garanderen dat we tijdens de kerstweken alles op voorraad hebben. Uiteraard ook rollades, gourmet en
wildspecialiteiten zijn allemaal voldoende op voorraad. Daarom hebben wij nu nog een kleine bestellijst. Wij kunnen u dan persoonlijk in onze winkel helpen met het samenstellen van een heerlijke kerstmenu, zodat we er een onvergetelijke kerst van kunnen maken.

Gouden producten Slavakto

Diverse van onze producten zijn bekroond met Goud of Goud met Ster op de prestigieuze productkeuring van Slavakto. Het gaat om de volgende producten:

Goud  Goud met Ster 
Achterham Heydehoeve Rauwe boerenham 
Lichte balkenbrij Brabantse Zult
Berliner Bouillonsalade carpaccio 
Brabantse notenham  Gerookte frisse kipsalade (Hanneke) 
Mosterdrollade  Espinads de Poulet (Michelle) 

Beroemde Italiaanse slager Dario Cecchini bezoekt Keurslager Slenders

    Dario Cecchini, de beroemde Italiaanse slager, bracht een bezoek aan Keurslager Slenders op de Schapenmarkt. Dat Slenders was uitverkoren voor dit bezoek kwam doordat Italianen ook kleine winkels hebben. Uiteraard ook door het vakmanschap en de gastvrijheid van Theo en Hanneke Slenders.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Vanaf: 10 dec. 2018
tot: 25 dec. 2018

Orloffgebraad

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Slenders vof, Keurslager

Schapenmarkt, 8
5211 ET s' Hertogenbosch
0736134647
0736134647

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten